Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Φωτοτυπίες και εκτυπώσεις

Φωτοτυπίες και εκτυπώσεις

Για όσους χρειάζονται μεγάλου όγκου φωτοτυπίες και εκτυπώσεις αλλά και για αυτούς που δε διαθέτουν εκτυπωτή στο σπίτι ή στο γραφείο τους, δημιουργήσαμε το τμήμα Printing Services. Πρόκειται για ένα τμήμα που παρέχει υπηρεσίες εκτύπωσης, φωτοαντιγράφων, βιβλιοδεσίας , πλαστικοποίησης , αποστολής – λήψης fax & email σε όποιον το χρειάζεται. Βρίσκεται εντός του καταστήματος Officeplus (Μ. Μπότσαρη 110 – Θεσσαλονίκη) και διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του μαθητή, του φοιτητή ή του επαγγελματία. Ο εξοπλισμός μας περιλαμβάνει δωρεάν ADSL Internet και αποκλειστική γραμμή Fax, Laptop,  ασπρόμαυρο και έγχρωμο φωτοαντιγραφικό μηχάνημα με σύγχρονες δυνατότητες, μηχανή βιβλιοδεσίας και πλαστικοποίησης. Επιπλέον, παρέχουμε τη δυνατότητα για φωτοτυπίες και εκτυπώσεις με δωρεάν αποστολή* στο χώρο σας, ενώ μπορείτε να βρείτε και μεγάλη ποικιλία σε γραφική ύλη και είδη αρχειοθέτησης! Διαβάστε παρακάτω τις υπηρεσίες που παρέχουμε:

 

 

Φωτοτυπίες ΘεσσαλονίκηΦωτοτυπίες και εκτυπώσεις

Φωτοτυπίες και εκτυπώσεις σε διαστάσεις  Α5, Α4, Α3 έως και εκτύπωση banner διάστασης 120x30cm. Ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτοτυπίες με κλιμακούμενες τιμές και εκτυπώσεις, σμικρύνσεις ή μεγεθύνσεις, σε χαρτί 80gr έως και χαρτόνι 270gr. Δυνατότητα εκτύπωσης από USB Flash, email, CD, DVD  ή από το internet. Απο μερικές σελίδες μέχρι ολόκληρα τέυχη αλλά και πιό σύνθετες εργασίες, μπορείτε ακόμα να μας αποστείλετε τις εκτυπώσεις σε με email και να τις παραλάβετε απο το κατάστημα ή να αποσταλόυν στο χώρο σας δωρεάν*!

 

 

Βιβλιοδεσία σπιράλ - ΘεσσαλονίκηΒιβλιοδεσία

Βιβλιοδεσία εγγράφων με ανθεκτικό πλαστικό σπιράλ και δυνατότητα δεσίματος από 10 έως και 490 σελίδες 80gr. Στη βιβλιοδεσία με σπιράλ, τοποθετείται εξώφυλλο από χαρτόνι 160gr. σε όποιο χρώμα επιθυμείτε ενώ πάνω από το χαρτόνι μπαίνει διαφάνεια για επιπλέον προστασία. Υπάρχει και η δυνατότητα βιβλιοδεσίας με καρφίτσα, ώστε να εκτυπώσετε καταλόγους , τευχίδια ή βιβλία έως 70 φύλλων.

 

Πλαστικοποίηση εγγράφωνΠλαστικοποίηση

Η πλαστικοποίηση είναι η ιδανική μέθοδος για να προστατέψετε έγγραφα, φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο τυπωμένο υλικό. Η πλαστικοποίηση γίνεται με δίφυλλα πλαστικοποίησης πάχους 80mic ή 120mic σε διάφορες διαστάσεις: Α3, Α4, Α5, Α6, 54x86mm & 64x95mm.

 

Αποστολή & λήψη FaxΑποστολή και λήψη Fax

Λάβετε και στείλτε fax με την υπηρεσία αποστολής fax  της Officeplus. Παρέχεται αποκλειστική γραμμή fax και με το πέρας της αποστολής δίνεται αναφορά παράδοσης για να γνωρίζεται σίγουρα αν ο παραλήπτης έλαβε το fax.

 

Υπηρεσία emailΑποστολή και λήψη email

Αν δεν έχετε δικό σας email ή δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και πρέπει να στείλετε ή να λάβετε email μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αποστολής και λήψης email  της Officeplus. Παρέχεται σύνδεση ADSL Internet και Laptop, καθώς και βασικές εφαρμογές σουίτας γραφείου.

 

 

Τιμές

Φωτοτυπίες και εκτυπώσεις Λοιπές υπηρεσίες
       
Ασπρόμαυρες Α4   Πλαστικοποίηση  
1-10 Σελίδες 0,15€ / σελίδα Α4 1,00 €
11-50 Σελίδες 0,10€ / σελίδα Α3 1,50 €
51-100 Σελίδες 0,05€ / σελίδα Α5 - Α6 0,80 €
101-499 0,04€ / σελίδα    
> 500 Σελίδες 0,03€ / σελίδα 54x86 - 64x95mm 0,50 €
       
Ασπρόμαυρες Α3   Βιβλιοδεσία  
Ανα σελίδα 0,30 € Απλή 2,00 €
Για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ Σπιράλ & εξώφυλλο 2,50 €
       
Έγχρωμες Α4   Αποστολή Fax - Email  
Ανα σελίδα 0,40 € Ανά σελίδα Fax 0,50 €
Για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ Email 0,50 €
       
Έγχρωμές Α3   Scanning  
Ανα σελίδα 0,60 € Βιβλίο (ανά σελίδα) 0,15 €
Για μεγάλου όγκου εκτυπώσεις ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ Αυτόματη σάρωση 0,05 €

*Η δωρεάν παράδοση ισχύει για Θεσσαλονίκη και για εργασίες άνω των 25€. Η αποστολή εκτός Θεσσαλονίκης γίνεται με Elta Courier και χρέωση ανάλογη του βάρους και όγκου των εργασιών. 

Δημοσιεύτηκε από Officeplus