Διαφημιστικά φυλλάδια & Flyers

Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένας πολύ πρακτικός και διαδεδομένος τρόπος για ενισχύσετε την προβολή και την προώθηση της επιχείρησης σας, με μεγάλο πλεονέκτημα το χαμηλό κόστος. Παρ’ όλη την ανάπτυξη του δικτυακού marketing η διανομή flyers εξακολουθεί να είναι αποτελεσματική, ιδιαίτερα αν υπάρχει επαναληψιμότητα και στοχευμένη διανομή.

Διαφημιστικά φυλλάδια στο officeplus.gr
Διαφημιστικά φυλλάδια στο officeplus.gr

Έντυπα & Flyers: Μερικά στατιστικά

Η Direct Marketing Association (DMA) δημοσίευσε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά σχετικά με τη διανομή εντύπων:

  • Το 62% των καταναλωτών δεν προσέχουν τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.
  • Το 81% των αναγνωστών αδιαφορούν για τις διαφημίσεις στα περιοδικά.
  • Το 79% των αποδεκτών εντύπων είτε κρατάει το έντυπο, είτε το προωθεί σε φίλο.
  • Το 33% κρατάει ένα έντυπο που περιέχει οικονομική προσφορά
  • το 48% των καταναλωτών επισκέφθηκαν το φυσικό κατάστημα, ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες ή αγόρασαν ένα προϊόν, αφού έλαβαν ένα διαφημιστικό φυλλάδιο.
Διαφημιστικά φυλλάδια στο officeplus.gr

Διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα & flyers – Τιμές

Παρακάτω θα βρείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογό μας για την εκτύπωση flyer και εντύπων. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και αφορούν εκτύπωση CMYK σε χαρτί illustration 170gr., σε διαστάσεις Α6 έως Α3 (στο ανάπτυγμα). Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε 1 ή 2 όψεις και τα έντυπα μπορούν να τυπωθούν μονόφυλλα, δίπτυχα ή τρίπτυχα. Ο τιμοκατάλογος αφορά μόνο την εκτύπωση και δεν περιλαμβάνει το κόστος δημιουργίας μακέτας.

διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα και Flyers στο officeplus.gr
διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα και Flyers στο officeplus.gr

Δημιουργία μακέτας

Σε συνεργασία μαζί σας και αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, θα καταλήξουμε σε ένα μοναδικό σχεδιασμό για την κάρτα σας. Tο κόστος δημιουργίας της μακέτας εξαρτάται απο την πολυπλοκότητα του σχεδίου και τυχόν αναθεωρήσεις ή διορθώσεις του.

Φυσικά, μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς την κάρτα σας όπως ακριβώς την φαντάζεστε! Για την δημιουργία μακέτας όμως, χρειάζεται να λάβετε υπόψη τις παρακάτω τεχνικές πληροφορίες.

Η μακέτα θα πρέπει να σχεδιαστεί σε κάποιο πρόγραμμα όπως CorelDRAW και Illustrator. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, γίνεται χρήση της χρωματικής παλέτα CMYK και το αρχείο θα πρέπει να έχει ανάλυση  τουλάχιστον 300dpi. Τα χρωματικά profiles που χρησιμοποιούμε είναι το ISO Coated v2 για το CorelDraw και το US Web Coated (SWOP) v2 για το Photoshop και το Illustrator. Σε περίπτωση Pantone χρωμάτων πρέπει οπωσδήποτε να τα μετατρέψετε σε CMYK πριν μας τα στείλετε.

Τα προγράμματα  CorelDRAW και Illustrator δίνουν την δυνατότητα για πολλά όμορφα και ιδιαίτερα ειδικά εφέ και φίλτρα. Για να είστε σίγουροι όμως για το αποτέλεσμα πρέπει να έχετε μετατρέψει τα αρχεία σε εικόνα, είτε μέσω του convert to bitmap στο CorelDraw είτε μέσω του rasterize στο Illustrator. Επιπλέον, οι γραμματοσειρές γίνονται convert to curves (CorelDraw) ή outlines (Illustrator)

Τα αρχείο που μπορούν να εκτυπωθούν είναι: PDF, Tiff, JPG, .ai & .cdr

Δείτε επίσης: Επαγγελματικές κάρτες – Δημιουργία και εκτύπωση