Επαγγελματικές κάρτες

Οι επαγγελματικές κάρτες αποτελούν βασικό μέσο επικοινωνίας και προβολής για τον επαγγελματία ή για την επιχείρηση. Είναι ο πλέον πρακτικός και άμεσος τρόπος για να γνωστοποιήσουμε βασικά στοιχεία επικοινωνίας μας.

Επαγγελματικές κάρτες στη Θεσσαλονίκη - officeplus.gr

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση για τις επαγγελματικές κάρτες που χρειάζεστε και είμαστε δίπλα σας για να σας καθοδηγήσουμε ώστε να επιλέξετε τον τύπο της επαγγελματικής κάρτας που καλύπτει πληρέστερα τις ανάγκες σας.

Επιλογή χαρτιού

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χαρτιών για επαγγελματικές κάρτες. Εμείς χρησιμοποιούμε το Sappi Euroart Plus, ένα χαρτί υψηλών προδιαγραφών με πιστοποιήσεις FSC, TCF/ECF και PEFC™, που κατασκευάζεται στην Ευρώπη. Επιλέξαμε αυτό το χαρτί γιατί αποδίδει υψηλής ποιότητας εκτύπωση, έχει εξαιρετική λευκότητά , μεγαλύτερο πάχος από άλλα χαρτιά ίδιων γραμμαρίων και ιδανική σκληρότητά. Έτσι οι κάρτες σας εκτυπώνονται πραγματικά “επαγγελματικές“, σε velvet χαρτί 350γρ. με ματ πλαστικοποίηση.

Επαγγελματικές κάρτες – Εκτύπωση

Το χρωματικό μοντέλο που χρησιμοποιούμε είναι το CMYK και η εκτύπωση των business cards γίνεται σε μηχανές offset. Με αυτό τον τρόπο έχουμε ένα σταθερό και σωστό χρωματικά αποτέλεσμα. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και είναι άριστα καταρτισμένοι. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα είναι τεχνικά άρτιο

Ματ πλαστικοποίηση

Οι κάρτες μάς πλαστικοποιούνται σε κορυφαίες μηχανές πλαστικοποίησης με matte film. Η πλαστικοποίηση σφραγίζει την ποιότητα της εκτύπωσης και προστατεύουν τις κάρτες σας ώστε να αντέξουν περισσότερο στο χρόνο. Επιπλέον, η πλαστικοποίηση αναβαθμίζει τη συνολική ποιότητα της κάρτας.

Σχήμα κάρτας

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο έτοιμο καλούπι επιθυμείτε από τα, περισσότερα από 100, διαθέσιμα για να δώσετε ξεχωριστό σχήμα στην κάρτα σας. Αν οι έτοιμες επιλογές δε σας καλύπτουν, μπορούμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό καλούπι για εσάς

Επαγγελματικές κάρτες με θερμοτυπία στο officeplus.gr

Επαγγελματικές κάρτες – τιμές

Παρακάτω θα βρείτε τον ενδεικτικό τιμοκατάλογό μας για επαγγελματικές κάρτες. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ και αφορούν εκτύπωση CMYK σε χαρτί Velvet 350gr.  με ματ πλαστικοποίηση. Ο τιμοκατάλογος αφορά μόνο την εκτύπωση και δεν περιλαμβάνει το κόστος δημιουργίας μακέτας.

epaggelmatikes-kartes

Δημιουργία μακέτας

Σε συνεργασία μαζί σας και αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, θα καταλήξουμε σε ένα μοναδικό σχεδιασμό για την κάρτα σας. Tο κόστος δημιουργίας της μακέτας εξαρτάται απο την πολυπλοκότητα του σχεδίου και τυχόν αναθεωρήσεις ή διορθώσεις του.

Φυσικά, μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς την κάρτα σας όπως ακριβώς την φαντάζεστε! Για την δημιουργία μακέτας όμως, χρειάζεται να λάβετε υπόψη τις παρακάτω τεχνικές πληροφορίες.

Η μακέτα θα πρέπει να σχεδιαστεί σε κάποιο πρόγραμμα όπως CorelDRAW και Illustrator. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, γίνεται χρήση της χρωματικής παλέτα CMYK και το αρχείο θα πρέπει να έχει ανάλυση  τουλάχιστον 300dpi. Τα χρωματικά profiles που χρησιμοποιούμε είναι το ISO Coated v2 για το CorelDraw και το US Web Coated (SWOP) v2 για το Photoshop και το Illustrator. Σε περίπτωση Pantone χρωμάτων πρέπει οπωσδήποτε να τα μετατρέψετε σε CMYK πριν μας τα στείλετε.

Τα προγράμματα  CorelDRAW και Illustrator δίνουν την δυνατότητα για πολλά όμορφα και ιδιαίτερα ειδικά εφέ και φίλτρα. Για να είστε σίγουροι όμως για το αποτέλεσμα πρέπει να έχετε μετατρέψει τα αρχεία σε εικόνα, είτε μέσω του convert to bitmap στο CorelDraw είτε μέσω του rasterize στο Illustrator. Επιπλέον, οι γραμματοσειρές γίνονται convert to curves (CorelDraw) ή outlines (Illustrator)

Τα αρχείο που μπορούν να εκτυπωθούν είναι: PDF, Tiff, JPG, .ai & .cdr