Χάρτινα αυτοκόλλητα

Τα χάρτινα αυτοκόλλητα μπορούν να εκτυπωθούν σε διάφορα είδη χαρτιών που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η εκτύπωση (CMYK) μπορεί να περιλαμβάνει 1 έως 4 χρώματα. Η εκτύπωση μπορεί να γίνει σε ματ ή γυαλιστερό χαρτί, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής χαραγμένου, ή μη, χαρτιού αποκόλλησης στην πίσω όψη.

Χάρτινα αυτοκόλλητα - Διαφημιστικά stickers

Χρήσεις

Τα αυτοκόλλητα είναι χρήσιμα ως διαφημιστικό εργαλείο. Μπορούν να κολληθούν σε προϊόντα, σε φακέλους, σε κουτιά αποστολής κτλ.

Ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό αυτοκόλλητο αυξάνει το awareness και το loyalty μίας επιχείρησης. Μπορεί να κολληθεί σε οποιοδήποτε αντικείμενο: σε laptops, μπουκάλια, ποτήρια. Με αυτό τον τρόπο ο πελάτης μετατρέπεται σε brand advocate.

Διαδεδομένη είναι και η χρήση τους  πάνω σε χάρτινες τσάντες, αντί για εκτύπωση πάνω στην τσάντα. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κλείσιμο της τσάντας.

Με τα αυτοκόλλητα μπορούμε να δημιουργήσουμε καλαίσθητα ταμπελάκια και ετικέτες σε βάζα, δοχεία ή μπουκάλια.

Τέλος, πολλοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα, για να ενισχύσουν την προβολή τους και να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, κολλώντας τα σε εξώπορτες, ανελκυστήρες, κολώνες , παντζούρια κτλ.

Χάρτινα αυτοκόλλητα - Διαφημιστικά stickers

Διαφημιστικά αυτοκόλλητα – Τιμές

Παρακάτω θα βρείτε τον ενδεικτικό μας τιμοκατάλογο. Οι τιμές αφορούν επιλογή από έτοιμα καλούπια και δεν περιλαμβάνουν το κόστος της χάραξης, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε διαφορετικό καλούπι απο τα διαθέσιμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η χρέωση του δημιουργικού (μακέτα εκτύπωσης) δεν περιλαμβάνεται στις τιμές.

aytokollhta