Εκτύπωση φακέλων

Τυπώνουμε φακέλους από διαστάσεις 11,4x23cm μέχρι οποιαδήποτε διάσταση επιθυμείτε. Η εκτύπωση φακέλων γίνεται σε χαρτί 90gr και σε χρωματικά μοντέλα CMYK ή PANTONE. Η τιμή καθορίζεται απο τον αριθμό των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν, τη διάσταση των φακέλων και την ποσότητα.

Επιστολόχαρτα

Τυπώνουμε επιστολόχαρτα από 1 έως 4 χρώματα σε χρωματικά μοντέλα CMYK ή PANTONE, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Η εκτύπωση γίνεται σε offset μηχανές και χρησιμοποιούμε χαρτί Inaset Α4 80gr. Η τιμή καθορίζεται απο τον αριθμό των χρωμάτων που θα χρησιμοποιηθούν και την ποσότητα.

Δημιουργία μακέτας

Σε συνεργασία μαζί σας και αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, θα καταλήξουμε σε ένα μοναδικό σχεδιασμό για τον φάκελο ή το επιστολόχαρτο που σας ενδιαφέρει. Tο κόστος δημιουργίας της μακέτας εξαρτάται απο την πολυπλοκότητα του σχεδίου και τυχόν αναθεωρήσεις ή διορθώσεις του.

Φυσικά, μπορείτε να το σχεδιάσετε όπως ακριβώς την φαντάζεστε! Για την δημιουργία μακέτας όμως, χρειάζεται να λάβετε υπόψη τις παρακάτω τεχνικές πληροφορίες.

Η μακέτα θα πρέπει να σχεδιαστεί σε κάποιο πρόγραμμα όπως CorelDRAW και Illustrator. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, γίνεται χρήση της χρωματικής παλέτα CMYK και το αρχείο θα πρέπει να έχει ανάλυση  τουλάχιστον 300dpi. Τα χρωματικά profiles που χρησιμοποιούμε είναι το ISO Coated v2 για το CorelDraw και το US Web Coated (SWOP) v2 για το Photoshop και το Illustrator. Σε περίπτωση Pantone χρωμάτων πρέπει οπωσδήποτε να τα μετατρέψετε σε CMYK πριν μας τα στείλετε.

Τα προγράμματα  CorelDRAW και Illustrator δίνουν την δυνατότητα για πολλά όμορφα και ιδιαίτερα ειδικά εφέ και φίλτρα. Για να είστε σίγουροι όμως για το αποτέλεσμα πρέπει να έχετε μετατρέψει τα αρχεία σε εικόνα, είτε μέσω του convert to bitmap στο CorelDraw είτε μέσω του rasterize στο Illustrator. Επιπλέον, οι γραμματοσειρές γίνονται convert to curves (CorelDraw) ή outlines (Illustrator)

Τα αρχείο που μπορούν να εκτυπωθούν είναι: PDF, Tiff, JPG, .ai & .cdr