Καλως ήρθατε στην Officeplus

H Officeplus ιδρύθηκε το 2013 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο το λιανικό και χονδρικό εμπόριο ειδών τεχνολογίας, αναλωσίμων και ειδών γραφείου.

Πολύ σύντομα καθιερώθηκε σαν βασικός προμηθευτής χιλιάδων εταιριών και επιχειρήσεων που αναζητούν έναν έμπιστο και αξιόπιστο συνεργάτη, ενώ το κατάστημα της εταιρίας εξυπηρετεί εκατοντάδες πελάτες καθημερινά.

Επιπλέον, το ηλεκτρονικό κατάστημα officeplus.gr, με περισσότερα από 21000 προϊόντα που συνεχώς αυξάνονται, δέχεται χιλιάδες επισκέψεις σε μηνιαία βάση και καλύπτει κάθε ανάγκη σας: από ένα μολύβι, μέχρι εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής και τεχνολογίας.

Τι θα βρείτε στην Officeplus

Αλλά και υπηρεσίες Digital Printing όπως: εκτυπώσεις, επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα & φακέλους, αφίσες, banner και αυτοκόλλητα.

Οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά

Διαθέτουμε πολυετή πείρα στο χώρο της τεχνολογίας, παρόλα αυτά συνεχώς καταρτίζομαστε και εκπαιδευόμαστε σε νέες τεχνολογίες και τάσεις. Έτσι, είμαστε σε θέση να προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε σας ανάγκη.

After Sales

Βάζουμε τα δυνατά μας για να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στην καλύτερη δυνατή τιμή και να το παραλάβετε άμεσα και με ασφάλεια. Φυσικά, είμαστε δίπλα σας και αφού ολοκληρωθεί η πώληση, παρέχοντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και service.

Value For Money

Στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Γι’αυτο δοκιμάζουμε συνεχώς νέα προϊόντα και τα επιλέγουμε με βάση τη σχέση απόδοσης – τιμής ώστε να είμαστε βέβαιοι πως συμβάλλουμε στην πιό συμφέρουσα κάλυψη των αναγκών σας. Επιπλέον, διευρύνουμε συνεχώς την προϊόντική μας γκάμα, ώστε να βρίσκετε πάντα το προϊόν που ψάχνετε!

Β2Β Τμήμα – Ειδικά για επιχειρήσεις:

Τηλεφωνήστε στο 2310923200 και αφήστε μας να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες της επιχείρησής σας σε είδη γραφείου, γραφική ύλη και αναλώσιμα εκτυπωτών ή προϊόντα τεχνολογίας. Αφού καταγράψουμε και μελετήσουμε τις ανάγκες σας, θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και θα προετοιμάσουμε τους εξειδικευμένους όρους συνεργασίας, τους οποίους θα σας παρουσιάσουμε!

Τρόποι παραγγελίας

Η Οfficeplus διαθέτει πολυκαναλικό σύστημα πωλήσεων. Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που χρειάζεστε με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω του www.officeplus.gr
  • Τηλεφωνικά
  • Με email ή fax
  • Απευθείας από το κατάστημα (Μ. Μπότσαρη 110, Θεσσαλονίκη)
Officeplus
Μ. Μπότσαρη 110 – Τ.Κ. 54453, Θεσσαλονίκη
ΑΦΜ: 800530793 – ΔΟΥ: Η’ Θεσσαλονίκης
Γ.Ε.ΜΗ. 127804206000
Επίσημοι HP Business Partners