Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Εγγύηση αναλωσίμων

Εγγύηση συμβατών αναλωσίμων - Μελάνια & Toner

Τα συμβατά μελάνια και τόνερ εκτυπωτών της Officeplus, κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις STMC, ISO-9001, ISO-14001 ώστε να παρέχουν εγγυημένη απόδοση, ποιότητα εκτύπωσης και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Η χρήση συμβατών τόνερ ή μελανοδοχείων της Officeplus δεν προκαλούν βλάβες σε συσκευές εφόσον χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης του κατασκευαστή, ενώ δεν παραβιάζουν τους όρους εγγύησης που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής εκτυπωτών. (Προσοχή, υπάρχουν εξαιρέσεις: Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης του εκτυπωτή σας για να μάθετε αν η χρήση συμβατών αναλωσίμων ακυρώνει την εγγύηση)

Κάθε συμβατό τόνερ συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας διάρκειας 6 μηνών από την ημερομηνία αγοράς και σε καμμία περίπτωση δεν ξεπερνάει τον εύλογο χρόνο ζωής του αναλωσίμου. Η εγγύηση περιλαμβάνει την αντικατάσταση ή επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος αφού αυτό ελεγχθεί και διαπιστωθεί  η προβληματική λειτουργία του και εφόσον έχει εγκατασταθεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης και τοποθέτησης του κατασκευαστή του εκτυπωτή. Η εγγύηση δεν καλύπτει φυσιολογικές φθορές που προκαλούνται απο τον τύπο χρήσης του αναλωσίμου και έχουν σαν αποτέλεσμα την μειωμένη απόδοση σε σχέση με την αναγραφόμενη. (Διαβάστε λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση των toner εδώ)

Προϋποθέσεις

Σε περίπτωση που αγοράσατε κάποιο ελαττωματικό αναλώσιμο, ενημερώστε μας άμεσα. Για την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να βεβαιωθείτε οτι δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης του αναλωσίμου, να προσκομίσετε το παραστατικό αγοράς του, τη σελίδα κατάστασης αναλώσιμων (Status Report) καθώς και δοκιμαστική σελίδα εκτύπωσης (Test Page) που μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ:

Για ασπρόμαυρους εκτυπωτές: Monochrome Test Page | Για έγχρωμους εκτυπωτές: Color Test Page