Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Wiki

Σχολικές τσάντες - Οδηγός αγοράς

Από όλα τα σχολικά είδη οι σχολικές τσάντες είναι ίσως το πιο σημαντικό. Οι μαθητές συνήθως επιλέγουν τις σχολικές τσάντες τους με βάση τη μόδα, τα σχέδια και γενικά την εξωτερική της εμφάνιση. Όμως, οι σχολικές τσάντες θα πρέπει να επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας υπόψη και άλλες, σημαντικότερες παραμέτρους, όπως η σωστή εργονομία.

Συμβατά μελάνια & τόνερ ή Αυθεντικά;

Με το κόστος των αυθεντικών μελανιών και τόνερ να αυξάνεται συνεχώς ιδιαίτερα σε παλαιότερα μοντέλα εκτυπωτών, πολλοί καταναλωτές επιλέγουν συμβατά μελάνια και τόνερ για να μειώσουν το κόστος των εκτυπώσεων τους. Διαβάστε όσα θα έπρεπε να ξέρετε.

Τόνερ εκτυπωτών: Πόσες σελίδες εκτυπώνουν;

Τόνερ εκτυπωτών - Πόσες σελίδες πραγματικά εκτυπώνουν; Διαβάστε γιατί το τόνερ σας δε θα εκτυπώσει τις σελίδες που δηλώνει ο κατασκευαστής του. H απόδοση (Page Yield) ενός τόνερ, είναι ο αριθμός των σελίδων που o χρήστης μπορεί να εκτυπώσει με ένα τόνερ σε ένα συγκεκριμένο εκτυπωτή και βασίζεται σε ορισμένες παραδοχές.

Χαρτί εκτύπωσης: 10+1 tips για οικονομία

Χαρτί εκτύπωσης: 10+1 tips για οικονομία! Το χαρτί εκτύπωσης θα πρέπει να πληρεί μια σειρά ιδιοτήτων, διασφαλίζοντας την επιτυχία και την ποιότητα της εκτύπωσης. Μια σωστή εκτύπωση χρειάζεται την καλύτερη δυνατή απορρόφηση του μελανιού και επιλογή του σωστού χαρτιού ελαττώνει τα προβλήματα εκτύπωσης. Διαβάστε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του χαρτιού εκτύπωσης.

Μελάνι εκτυπωτή: Γιατί τελειώνει γρήγορα;

Πολλοί κατασκευαστές (Hp, Epson, Lexmark, κ.α.) στη συσκευασία των μελανοδοχείων αναφέρουν το μέγιστο θεωρητικό αριθμό των σελίδων που μπορούν να εκτυπωθούν με αυτό. Φυσικά, οι πραγματικές σελίδες που μπορεί να εκτυπώσει κανείς με ένα μελάνι εκτυπωτή, αυθεντικό ή συμβατό) είναι αισθητά λιγότερες. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Στυλό: όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε!

Στυλό: όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε. Μάθετε την ιστορία του πρώτου στυλό διαρκείας, τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές του στυλό, ώστε να μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιρίαζει καλύτερα στον τρόπο γραφής και τις ανάγκες σας.