Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

4 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
(Ισχύουν όροι)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
2310 923200

Χαρτί εκτύπωσης Discovery A4 (75gsm)

Χαρτί εκτύπωσης Discovery A4 (75gsm)
Χαρτί εκτύπωσης Discovery A4 (75gsm) Χαρτί εκτύπωσης Discovery A4 (75gsm)
Κατασκευαστής: Navigator
Κωδικός: 007517
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
3,90€

5 ή περισσότερα 3,69€
15 ή περισσότερα 3,59€
50 ή περισσότερα 3,39€
100 ή περισσότερα 3,29€

Χρησιμοποιώντας κορυφαία τεχνολογία και ποιοτικές πρώτες ύλες, το χαρτί εκτυπωτή Discovery καταφέρνει με βάρος 75gr να έχει το ίδιο πάχος και την ίδια ακαμψία με χαρτιά εκτυπωτή βάρους 80gr!

  • Ίδια ή καλύτερη απόδοση από τα χαρτιά εκτυπωτών 80gr.
  • Χαρτί κορυφαίας ποιότητας για εξαιρετικό αποτέλεσμα εκτύπωσης.
  • Παράγεται στην Ευρώπη από την εταιρία Portucel (The Navigator Company)

 

Χαρτί εκτυπωτή Discovery

Εκτυπώσεις χωρίς εμπλοκές

Η αντοχή του χαρτιού εξαρτάται κυρίως από τη ακαμψία και το πάχος, όχι από το βάρος του χαρτιού. Τα υψηλά πρότυπα στη διαδικασία κατασκευής του χαρτιού εκτύπωσης Discovery, εξασφαλίζουν εξαιρετική ακαμψία και πάχος ακόμη και με χαμηλότερο βάρος, γεγονός που αποδίδει εξαιρετική απόδοση, ιδιαίτερα σε εκτυπώσεις μεσαίου και μεγάλου όγκου.

Χαρτί εκτυπωτή Discovery 75gsm

Υψηλή απόδοση

Η ανώτερη απόδοση του Discovery σημαίνει υψηλότερο αριθμό εκτυπώσεων ανά ώρα σε σύγκριση με ανταγωνιστικά προϊόντα 80gr.

  • Εξοικονομήστε χρόνο με χαρτί υψηλής απόδοσης
  • Απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς εμπλοκές

 

Χαρτί εκτυπωτή DiscoveryΟικολογία

Σε σύγκριση με τα τυπικά χαρτιά γραφείου 80gr, το Discovery 75gr μειώνει την σπατάλη πρώτων υλών και την ποσότητα των παραγόμενων αποβλήτων έως και 32%

 

Ειδική φόρμουλα

Τι είναι τόσο ξεχωριστό στο χαρτί εκτυπωτή Discovery; Ο χαρτοπολτός του παράγεται από τις ίνες του φυτού Eucalyptus Globulus και χάρη σε ένα ειδικά μελετημένο πρόσθετο στις οποίες προστίθεται και με ένα ειδικά αναπτυγμένο πρόσθετο (κατακρημνισμένο ανθρακικό ασβέστιο). Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία έχει ως αποτέλεσμα ένα χαρτί εκτυπωτή μοναδικής ποιότητας.

Το Discovery είναι ένα χαρτί εκτυπωτή 75gr που προσφέρει όλες τις ιδιότητες - πάχος, ακαμψία και αδιαφάνεια – ενός χαρτιού εκτυπωτή 80gr.

Eucalyptus Globulus

Eucalyptus Globulus είναι η πιο κοινή ποικιλία ευκαλύπτου που αναπτύσσεται στην Πορτογαλία και αποτελεί την κύρια πηγή πρώτης ύλης για τη βιομηχανία χαρτοπολτού και χαρτιού της χώρας. Εισαγόμενο γύρω στο 1830, το είδος είναι ιδανικό για το κλίμα και τον τύπο του εδάφους της Πορτογαλίας και έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επέκταση των δασικών εκτάσεων της χώρας, αντιπαραθέτοντας την περιοχή του φελλού δρυός.

Οι ειδικοί θεωρούν τις ίνες του Eucalyptus Globulus ως τον καλύτερο τύπο ινών στον κόσμο για την παραγωγή εγγράφων υψηλής ποιότητας για εκτύπωση και γραφή. Το ξύλο αποτελείται από μικρές ίνες, οι οποίες είναι πολύ ομοιογενείς και δημιουργούν εξαιρετικό όγκο και ακαμψία, προσφέροντας υψηλό βαθμό σταθερότητας και αντοχής στην υγρασία. Επιπλέον, οι ίνες του Eucalyptus Globulus μπορούν να μεταποιηθούν σε χαρτοπολτό με χαμηλότερο χημικό φορτίο.

 


100% εγγύηση ικανοποίησης

Σε περίπτωση που το χαρτί εκτυπωτή Discovery 75gr αποτύχει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, η εταιρία παραγωγής αναλαμβάνει να το αντικαταστήσει. Αυτή η ασυναγώνιστη εγγύηση έχει οριστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες τελικούς χρήστες να ξεπεράσουν το ψυχολογικό εμπόδιο που δημιουργείται όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν χαρτί 75gr.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Βάρος (gr/m2) ISO536 75
Πάχος ISO 534 106
Ακαμψία (MD, mN) ISO 2493 100
Ακαμψία (CD, mN) ISO 2493 35
Υγρασία (%) ISO 287 4
Λευκότητα (CIE) ISO 11475 161
Αδιαφάνεια (%) ISO 2471 92
Φωτεινότητα D65 ISO 2470 110

Χαρτί εκτυπωτή Discovery

Επίσημη ιστοσελίδα: www.discovery-paper.com

 

Χαρακτηριστικά χαρτιού
Διάσταση χαρτιού A4
Βάρος χαρτιού 75gr.
Χρώμα χαρτιού Λευκό
Σχετικά Προϊόντα