Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

4 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ
(Ισχύουν όροι)

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
2310 923200

Σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι HP C2500 USB

Σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι HP C2500 USB
Σετ πληκτρολόγιο-ποντίκι HP C2500 USB
Κατασκευαστής: HP (Hewlett Packard)
Κωδικός: 007268
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
17,89€

Το σετ πληκτρολογίου ποντικιού HP C2500 συνδυάζει όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με το εργατικό πληκτρολόγιο και ποντίκι 3 κουμπιών. Βασιστείτε σε βελτιωμένα και εκσυγχρονισμένα χαρακτηριστικά με ανθεκτική στο νερό κατασκευή και ρυθμιζόμενα πόδια.

Χαρακτηριστικά

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα: Πετύχετε περισσότερα με το Keyboard / Mouse Set HP C2500: 3 ενδεικτικές λυχνίες για σαφείς ενδείξεις. Το ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο απλοποιεί τους υπολογισμούς και την εισαγωγή δεδομένων. Με το πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, οι θέσεις των πλήκτρων είναι εκεί που περιμένετε να είναι.

Βελτιωμένα και εκσυγχρονισμένα χαρακτηριστικά: Ανθεκτική στο νερό κατασκευή που προστατεύει από τα ατυχήματα. Ρυθμιζόμενα πόδια για μεγαλύτερη άνεση στους καρπούς. Αθόρυβο πατήματα πλήκτρων για πιο ήσυχη πληκτρολόγηση. Με τη δυνατότητα plug-and-play των συνδέσεων USB, συνδέεστε στη στιγμή.

Περιλαμβάνεται ποντίκι: Τα 3 κουμπιά βελτιώνουν την παραγωγικότητα. Το εργονομικό σχήμα προσφέρει άνεση στο χέρι σας. Ο οπτικός αισθητήρας υψηλής ανάλυσης (1.200 dpi) λειτουργεί στις περισσότερες επιφάνειες. Γρήγορος τροχός κύλισης. Επιπλέον, πλευρικές λαβές από καουτσούκ για άνετη αφή.

Κορυφαία πρότυπα HP: 70 χρόνια εμπειρία. Αυστηρός έλεγχος ποιότητας. Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές φορητών υπολογιστών παγκοσμίως. Η HP προσφέρει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σχεδιασμένα σύμφωνα με μερικά από τα αυστηρότερα πρότυπα του κλάδου, για βελτιωμένες δυνατότητες σύνδεσης και επικοινωνίας.

Προδιαγραφές

Βάρος Πληκτρολογίου: 0,44 kg Ποντίκι: 0,08 kg
Ελάχιστες διαστάσεις (Π x Β x Υ) Πληκτρολόγιο: 440 x 151 x 250 mm. Ποντίκι: 112 x 61 x 35,45 mm
Περιεχόμενα συσκευασίας: Ενσύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, τεκμηρίωση, κάρτα εγγύησης

Χαρακτηριστικά ποντικιού
Σύνδεση USB