Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Η εταιρία

Καλως ήρθατε στην Officeplus

το εξειδικευμένο κατάστημα ειδών γραφείου, αναλωσίμων εκτυπωτών, γραφικής ύλης και σχολικών! Συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε άμεσα σε μια ευρεία γκάμα προιόντων αξεσουάρ γραφείου, ενημερωθείτε για νέα προϊόντα και εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές μας!

Τι θα βρείτε στην Officeplus

Οτιδήποτε χρειάζεστε για το γραφείο, την επιχείρησή σας, το σχολείο ή τον ελεύθερο σας χρόνο. Ακόμα και εάν δεν βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει μεταξύ των 5000 κωδικών προϊόντων μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση!

Ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές

Στόχος μας είναι να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Γι'αυτο δοκιμάζουμε συνεχώς νέα προϊόντα και τα επιλέγουμε με βάση τη σχέση απόδοσης - τιμής ώστε να είμαστε βέβαιοι πως συμβάλλουμε στην πιό συμφέρουσα κάλυψη των αναγκών σας.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που χρειάζεστε με τους εξής τρόπους:

Ωράριο Καταστήματος:

Ειδικά για τις επιχειρήσεις:

Τηλεφωνήστε στο 2310 923200 και αφήστε μας να κατανοήσουμε τις πραγματικές ανάγκες τις επιχείρησής σας σε είδη γραφείου, γραφική ύλη και αναλώσιμα εκτυπωτών. Αφού καταγράψουμε και μελετήσουμε τις ανάγκες σας, θα βρούμε τις καλύτερες λύσεις για εσάς, θα προετοιμάσουμε τους εξειδικευμένους όρους συνεργασίας, τους οποίους θα σας παρουσιάσουμε!