Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Αποστολή & πληρωμή

Αποστολή

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών ή μεταφορικές εταιρίες. Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ανάλογα με τον προορισμό, τον όγκο/βάρος κάθε δεματος και τον τρόπο πληρωμής. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παραγγελίας ανάλογα με τον προορισμό και τη διαθεσιμότητα των προΐόντων. Σε κάθε περίπτωση, τα προιόντα συσκευάζονται με ασφαλή τρόπο και αποστέλλονται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Σε δυσπρόσιτες περιοχές, η παράδοση γίνεται στην πρωτεύουσα του νομού ή στη κοντινότερη πόλη του νομού.

Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες εντος Ν. Θεσσαλονίκης, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας και τον προορισμό:

Για μικρότερες παραγγελίες και παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης, υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές:

Με ΕΛΤΑ Courier

H χρέωση αποστολής είναι 3,10€ για δέματα εώς 2Kg - Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση είναι 1,30€. H υπηρεσία αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 2,5€. Σε περίπτωση μεγάλων δεμάτων, η χρέωση γίνεται βάση ογκοχρέωσης: Kg = Μηκος x Πλάτος x Ύψος / 5000.

Με Μεταφορική εταιρία

Στην περίπτωση μεγάλων / ογκωδών δεμάτων, οι αποστολές εκτός Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες και χρέωση (κατ' εκτίμηση) 5€ ανά δέμα διάστασης 60x40x60cm και βάρος εως 10kg. Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία πρέπει να εξοφληθεί μέσω τραπέζης ή με χρέωση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος μεταφορικών πριν γίνει η αποστολή των προϊόντων και οποιαδήποτε χρέωση. Τα δέματα δεν παραδίδονται σε όροφο.

Πληρωμή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή - μετρητά με την παράδοση
2. Κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

3. Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. (Visa, MasterCard, Maestro, American Express)
4. Με Paypal (Για αγορές άνω των 30€)
 
Ασφάλεια συναλλαγών
 
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.