Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος officeplus.gr από τον επισκέπτη-χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου που περιλαμβάνονται σε αυτό, καθώς και με τους όρους πληρωμής & αποστολής και επιστροφών προΐόντων. Συνεπώς, ο επισκέπτης-χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος officeplus.gr και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου αυτού.

Η εταιρία μας δε δεσμεύεται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχονται στην ιστοσελίδα της ή σε άλλες ιστοσελίδες που συνδέονται στην ιστοσελίδα της μέσω links. Επιπλέον, τυχών προσφορές ή αναρτημένοι τιμοκατάλογοι στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι φωτογραφίες των προϊόντων και της συσκευασίας, που δημοσιεύονται στις σελίδες μας είναι ενδεικτικές. Το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενα, φωτογραφίες, λογότυπα κτλ) είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας μας, εκτός εάν αναγράφεται διαφορετικά. Δεν επιτρέπεται με κανένα τρόπο η αποσπασματική ή ολοκληρωτική: αντιγραφή, τροποποίηση, αναμετάδοση, διανομή οποιοδήποτε τμήματος της ιστοσελίδας, εκτός εάν προηγουμένως έχει δοθεί σχετική άδεια από την εταιρία μας.

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση προγραμμάτων που αποσκοπούν σε καταγραφή, αντιγραφή και αναπαραγωγή οποιουδήποτε τμήματος ή περιεχομένου της ιστοσελίδας. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φυσικών ή τεχνητών μέσων που αποσκοπούν σε δολιοφθορά.

Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Προσωπικά δεδομένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα officeplus.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του ηλεκτρονικού καταστήματος, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

Περιορισμός Ευθύνης

H officeplus.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν η εταιρία μας είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.